در ایام گرامیداشت دهه کرامت صورت گرفت؛
تشرف بانوان شاغل در سازمان نهضت سوادآموزی به زیارت حضرت معصومه (سلامالله علیها) /دیدار با خانواده شهید متقی نژاد در شهر کاشان
به بهانه گرامیداشت دهه کرامت بانوان شاغل در سازمان طی سفر یکروزه ضمن تشرف به بارگاه ملکوتی حضرت معصومه (سلامالله علیها) در شهر قم، با خانواده شهید متقی نژاد در کاشان دیدار و گفتگو نمودند.
به گزارش روابطعمومی سازمان نهضت سوادآموزی؛با حضور خدیجه رسولی مشاور امور بانوان رئیس سازمان،در هفتمین روز دهه کرامت، بانوان شاغل در سازمان نهضت سوادآموزی در بارگاه ملکوتی کریمه اهلبیت حضرت معصومه (سلامالله علیها)، حضور یافته و ضمن ادای احترام و زیارت آن حضرت در مراسمهای معنوی حرم شرکت نمودند.
شایانذکر است؛ در ادامه سفر با همراهی امامیه معاون سوادآموزی استان اصفهان و با حضور در شهرستان کاشان با خانواده شهید متقی نژاد دیدار و گفتگو نموده و از مقام شامخ آن شهید بزرگوار تکریم به عمل آوردند.
رسولی در ابتدای این دیدار، ضمن تبریک ایام گرامیداشت دهه کرامت و میلاد خجسته کریمۀ اهلبیت حضرت معصومه (سلامالله علیها) و برادر بزرگوارشان امام علی ابن موسیالرضا(علیهالسلام)، به نقش ارزندهٔ شهیدان اشاره کرد و گفت: اقتداری که امروزه نظام جمهوری اسلامی در دنیا به آن دستیافته است، به برکت خون شهدا و در سایه رهنمودهای امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی است.
مشاور رئیس سازمان در ادامه خاطرنشان کرد: برای بقا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، همه باید تلاش کنند، این فرهنگ به نسلهای آینده انتقال یابد و فرزندان امروز با نقش شهیدان در پیشبرد اهداف انقلاب آشنا شوند.
وی با تأکید به نقش زنان و مادران در پرورش این انسانهای شریف افزود: دستان این مادران بوسیدنی است؛ آنان که سالها جگر گوشههایشان را در دامانی پاک پرورش دادند و به اسلام و انقلاب تقدیم کردند، در حقیقت آنها فرشتگانی هستند که همه ما مدیون صبوری و استقامتشان هستیم.
رسولی از بانو سلطان محسنی دعوت کرد دقایقی از وقتشان را در اختیار بانوان حاضر گذاشته و خاطراتی را بیان نمایند.
در پایان این دیدار روابطعمومی سازمان مصاحبهای را با مادر شهید انجام داده که به شرح زیر است:
۱- بانوی گرامی لطفاً خودتان را معرفی بفرمایید.
بنده سلطان محسنی مادر شهید محمدتقی نژاد و مجید تقی نژاد جانباز جنگهای تحمیلی هستم.
۲-شهید متقی نژاد در چه سالی متولد شدند و در چند سالگی به جبهه رفتند و در چه سالی به مقام شهادت نائل گشتند؟
پسرم محمد متقی نژاد در اول خرداد سال ۱۳۴۱ به دنیا آمد و در آخرین اعزام ششم اردیبهشت ۱۳۶۱ عازم جبهه شد و در عملیات بیتالمقدس شرکت کرد تا اینکه ۱۶ اردیبهشتماه ۱۳۶۱ به فیض شهادت نائل گشت.
۳- در مورد موقعیت خانوادگی و تحصیلی شهید بزرگوار برایمان بگویید.
خودم به خانهداری مشغولم و پدرش کارگر کارخانه ریسندگی و بافندگی کاشان بود که اکنون بازنشسته هستند.
محمد تحصیلات ابتدایی را در دبستان معارفی کاشان تمام کرد هنگامی که در کلاس سوم ابتدایی تحصیل میکرد رسالههای امام را که پدرش از واسطهای از قم تحویل میگرفت بین مردم و همکلاسیهای خود که مورداعتمادش بودند پخش میکرد. تا به دوران راهنمایی رسید. دانشآموز مدرسه سعدی کاشان بود با پخش اعلامیههای امام به مبارزه ادامه داد.
پس از اخذ دیپلم همزمان با آغاز انقلاب و تعطیلی دانشگاهها، عضو بسیج شد و در مأموریتهای محوله حضور داشت. با شروع جنگ تحمیلی عازم جبهه شد. سه ماه در گیلانغرب بود. پس از آن عازم شرق کشور و شهرستان ایرانشهر شد .
محمد در سال ۱۳۶۰ وارد سپاه شد و بهعنوان کادر مدیریت پادگان امام حسن (ع) تهران انتخاب گردید. وی در یکی از سفرهای بازگشت به شهرستان به اصرار پدرش ازدواج کرد. در آخرین اعزام ششم اردیبهشت ۱۳۶۱ عازم جبهه شد و در عملیات بیتالمقدس شرکت نمود تا اینکه ۱۶ اردیبهشتماه ۱۳۶۱ به فیض شهادت نائل گشت .
۴- چه علاقه و خصوصیت منحصربهفرد در وجود فرزند ارزشمندتان میدیدید؟
محمد از کودکی علاقه زیادی به نماز و قرآن از خود نشان میداد. تمایل داشت در تظاهرات و سایر فعالیتهای انقلابی شرکت کند و به آرزویش که شهادت بود برسد
۵- یکی از سفارشهایی که در وصیتنامهشان داشتند چه بود؟
سفارشی که به ملت عزیز شهیدپرور ایران و امت اسلامی داشتهاند این بود که: یک آن از مسیر الله و مسیر انقلاب جدا نشوند و توطئه گرانی که میخواهند رابطه بین امت و امامت را به هم بزنند اول نصیحت و بعد از آنها فاصله و باز اگر مورد نصیحت قرار نگرفتهاند به سزای اعمال کثیف خود برسانند.
۶ در حال و هوای روز دختر و دهه کرامت هستیم آیا پیامی برای دختران در وصیتنامه ایشان وجود دارد؟
بله پیام فرزندم به خواهرانش این است که در سنگر مدرسه، پیام مظلومیت حسین زمان را به گوشها برسانند و نگذارند که این پیام که بهوسیله خون شهدای انقلاب اسلامی به دست شما رسید گوشه و کناری بیفتد و باز دوباره استعمارگران براه ویژههای گوناگون دیگر مثل صادق قطب زادهها و بنی صدرها بپا خیزید و آن را بخواهند از درون ضربه بزنند.
۷- از فرزند مرحومتان که جانباز جبهههای جنگ بودند برایمان بگویید.
مجید متقی نژاد متولد سال ۱۳۴۳ در شهر کاشان دارای مدرک دیپلم و ورزشکار و دارنده مقام دان هفتم تکواندو شهرستان کاشان و استان اصفهان و بهعنوان مربی رزمی جبههها جنگ تحمیلی و سپاه و بسیج بود ایشان تا قبل درگذشت خود به فعالیت ورزشی ادامه داد و جانباز ۲۵ درصد در عملیات بیتالمقدس (سال ۶۱)مرحله دوم عملیات بود که در سال ۹۸ به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
۸- ضمن سپاس فراوان از سرکار عالی، سفارش شما به فرزندان این مرزوبوم چیست؟
سفارشم این است: لحظهبهلحظه یاد خدا را فراموش نکنند و به هر مقام و درجهای رسیدند دچار کبر و غرور نگردند که آفتی خانمانسوز است.
برای همه مردم بهویژه میهمانان گرامی دعای خیر دارم و آرزوی سلامتی و سربلندی .
گفتنی است: در این دیدار علیاکبر متقی نژاد پدر شهید و جواد متقی نژاد به بیان خاطراتی از این شهید بزرگوار بیان نمودند.
در پایان امامیه معاون سوادآموزی استان اصفهان به ارائهٔ دیدگاه خود پیرامون فرهنگ شهید و شهادت پرداخت.